Datum: 22. SEP 16 - Področje: SANJAM DOM

Družinsko stanovanje s 5 zvezdicami na kredit

Se vam je življenje tako obrnilo, da se morate nujno preseliti v Kalifornijo v ZDA in iščete spodobno stanovanje za svojo družino? No, tu je predlog ugodnega nakupa ...



Stanovanje je v novi stolpnici in ima pogled na marino Del Rey. V resnici gre za stanovanjski objekt, ki je podoben hotelu s 5 zvezdicami, ker ima svoj bazen, svojo knjižnico, fitnes center, sprejemnico, prostore za poslovna srečanja, restavracijo ...

Sicer pa ima stanovanje, ki se prodaja 3 spalnice in 3 običajne kopalnice (za evropske standarde so kopalnice prave sobane). Dnevni prostor, jedilnica in kuhinja so v enem ogromnem prostoru s panoramskim pogledom na pristanišče.

Stanovanje sicer stane 3 milijone dolarjev, lahko pa ga odplačujete tudi na kredit. Pogoj je, da ob nakupu daste 20 odstotkov pologa, potem pa 30 let odplačujete 14.000 dolarjev na mesec.

Če se vam zdi, da je to za vas nepojmljivo visoka najemnina (stroški vzdrževanja stavbe, poraba elektrike in ostale položnice namreč nanesejo še približno dodatnih 2000 dolarjev), pa je ua 9 % Američanom, ki spadajo v tako imenovani srednji razred in nimajo milijonov na bančnih računih, to zmeren strošek.

Naj povemo še, da imajo ZDA 2,9 % milijonarjev, 0,1 % milijarderjev in 17 % revežev.

nes









































Kliknite tu in delite prispevek na Facebook:

Preberite še ostale prispevke:


Ženske za orožjem
Najlepša komunalna služba na svetu


Copyright (c) Nespreglej.com - avgust 2014         π