Datum: 3. MAR 15 - Področje:

Maček, ki je popularnejši od večine ljudi

Maček Maru je tako velika internetna zvezda, da vsak njegov korak spremljajo milijoni po YouTube.Maru se je rodil 24. maja 2007 na Japonskem, njegove videe pa si je do danes ogledalo že skoraj 300 milijonov mačjeljubcev. S čim si je Maru pridobil naklonjenost občinstva marsikomu ni znano, saj njegove vragolijo niso nič drugačne od drugih muc. Je pa res, da tigrasto bel Maru z nekaj viška kilogrami deluje simpatično igrivo in predvsem zadovoljno.

O priljubljenosti muca priča tudi anekdota, ko je 11. marca 2011 Japonsko stresel potres. Ker se lastnik najpopularnejšega mačka na svetu bo blogu ni oglasil več dni, je največje svetovne medije zaskrbelo, kaj je z Marujem. Toliko medijske skrbi še ni bila deležna nobena žival, sledilo pa je veliko olajšanje, ko je svet izvedel, da je Maru živ in zdrav. Z lastnikom sta se za nekaj dni umaknila iz Tokia, kjer ni bilo interneta.

Od takrat je Maru spet vesel in razigran maček, ima svoj DVD, koledar, zvezke, knjige, občasno pa je gost tudi kakšnih japonskih zabavnih oddaj.

Oglejte si najbolj gledan video z Marujem - več kot 20 milijonov ogledov:


vk

Kliknite tu in delite prispevek na Facebook:

Preberite še ostale prispevke:


3 dni so morali živeti v pajkovi mreži
Pravljične hiške so vedno tople


Copyright (c) Nespreglej.com - avgust 2014         π